Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a adoptat ieri o pozitie umila in fata afirmatiilor dure facute de Mircea Sandu. "Aflu pentru prima data aceste lucruri. Fara discutie ca maine o sa discutam. Si eu simt ca o parte dintre arbitri nu e agreata. R
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a adoptat ieri o pozitie umila in fata afirmatiilor dure facute de Mircea Sandu. "Aflu pentru prima data aceste lucruri. Fara discutie ca maine o sa discutam. Si eu simt ca o parte dintre arbitri nu e agreata. Regulamentul nu spune sa-i dai afara daca au o varsta inaintata. Daca ai altul mai tanar in spate, il dai la o parte pe cel batran. Am 22 de arbitri tineri in colimator. Daca am unul bun ca Petrescu in lotul cu Bratu si Helesteanu, nu o sa-l deleg pe Bratu, daca sunt la aceeasi valoare. Bratu a avut timp sa demonstreze. Lumea probabil ca se asteapta la minuni. Conform regulamentului, listele nu vor fi aprobate de Federatie sau de Comitetul Executiv, dar daca Federatia solicita o revizuire a lui, se poate face acest lucru. Nu este nici o nenorocire. Mai pe larg, voi vorbi dupa intalnirea cu presedintele dupa ce ne vom spune punctele de vedere. Trebuie sa-i prezint situatia si dupa aceea sa luam o hotarare", a declarat, prudent seful CCA. Acesta afirmase ca nu agreeaza ideea ca Ionut Lupescu sa preia sarcina delegarilor, iar directorul general al FRF a confirmat ca nu o va face daca lista decisa ieri la CCA ramane valabila. "Oricum, cu lista aia facuta acum nu ma bag. N-am vazut nici o femeie de pe lista FIFA pe aceasta lista facuta de CCA. De ce sa nu arbitreze?", s-a intrebat Lupescu, dand exemplu finala Cupei Elvetiei, condusa la centru de o femeie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.