Dupa ce alesii municipali PD au parasit ieri sedinta Consiliului General, nemultumiti de noua Alianta PNL-PSD, proiectele care vizau amendarea cu 6,1 milioane de euro a Apei Nova, concesionarul serviciului de apa si canalizare, au fost ap
  Dupa ce alesii municipali PD au parasit ieri sedinta Consiliului General, nemultumiti de noua Alianta PNL-PSD, proiectele care vizau amendarea cu 6,1 milioane de euro a Apei Nova, concesionarul serviciului de apa si canalizare, au fost aprobate. Societatii franceze i se imputa nefinalizarea in termenul prevazut de contract (cinci ani - n. red.) a procesului de contorizare a blocurilor, nereguli privind facturarea abonatilor, precum si nerespectarea nivelului de servicii. Societatea este sanctionata si pentru nerespectarea prevederii contractuale referitoare la timpul de realizare de noi bransamente apa si/sau racorduri canalizare. Amenda trebuie platita pana la inceputul lunii iulie.Pe de alta parte, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat in mai multe randuri ca nu este de acord cu amendarea Apei Nova, considerand totusi contractul de concesionare drept unul pagubos pentru municipalitate. Pentru a indrepta lucrurile, edilul-sef urma sa infiinteze o comisie care sa renegocieze contractul dintre Primaria Capitalei si Apa Nova, mai ales ca societatea nu era obligata sa intervina si pe strazile din pamant. "Renegocierile la un astfel de contract pot dura chiar un an", ne-a spus Videanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.