Producatorul de vinuri Vincon Vrancea estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri la 39 de milioane de euro, la 34 de milioane de euro in 2006, prin consolidarea pozitiei pe piata si cresterea distributiei. "In acest an prognozam o crest
Producatorul de vinuri Vincon Vrancea estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri la 39 de milioane de euro, la 34 de milioane de euro in 2006, prin consolidarea pozitiei pe piata si cresterea distributiei. "In acest an prognozam o crestere de cel putin 15% a cifrei de afaceri a societatii, dar in egala masura tintim consolidarea pozitiei de lider de piata in volum si cresterea distributiei", a declarat directorul de vanzari si marketing al Vincon, Dan Ghejan. Vincon a inregistrat anul trecut un profit net de 7,4 milioane lei (2,1 milioane euro), in crestere cu aproape 15% fata de nivelul din anul precedent, de 6,4 milioane lei. Anul acesta, Vincon va investi in modernizarea liniilor de vinificatie, de imbuteliere, a utilajelor viticole, a spatiilor de stocare si depozitare, precum si in promovare. Oficialii firmei nu au precizat valoarea fondurilor. Piata vinurilor este estimata la circa 450 de mil. euro, iar principalii competitori ai Vincon sunt Murfatlar Romania, Cotnari si Jidvei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.