Baschet
25 de jucatori in lotul masculin
Conducerea federatiei a aprobat componenta lotului largit al nationalei masculine antrenate de Liviu Calin, care va intra in pregatiri pentru ultimele trei meciuri din preliminariile CE Divizia B

Baschet
25 de jucatori in lotul masculin
Conducerea federatiei a aprobat componenta lotului largit al nationalei masculine antrenate de Liviu Calin, care va intra in pregatiri pentru ultimele trei meciuri din preliminariile CE Divizia B. 25 de jucatori, printre care Virgil Stanescu, Catalin Burlacu, Bogdan Popescu, Virgil Carutasu, Paul Helcioiu, Flavius Lapuste, Uche Iheadindu, Brice Kabengele, Levente Szijarto, Adrian Voinescu vor participa la cantonamentele din Bucuresti, Tg. Mures, Sibiu, Timisoara, la turneele din Portugalia si Germania sau Lituania. Vor urma meciurile cu Cipru, Irlanda si Elvetia, contand pentru CE, iar apoi, daca vor ramane pe primul loc ocupat in prezent, vor sustine barajul pentru promovarea in Divizia A.

Canotaj
Elisabeta Lipa nu merge la J.O.
Multipla campioana olimpica Elisabeta Lipa, director adjunct in MIRA, a declarat la o intalnire antidoping organizata la Botosani ca nu va participa la J.O. de la Beijing. Decizia este o forma de protest in urma constatarii ca Guvernul nu si-a respectat promisiunea de a finanta proiectul de construire a pistei olimpice de la Snagov. A fost o promisiune facuta dupa J.O. de la Atena, urmata de cea a actualilor guvernanti, care nu s-au materializat, a precizat Lipa.

Diverse
"Remedia", alaturi de viitoarele campioane
O buna parte dintre elevele Colegiului National Sportiv din Deva, gimnaste de la artistic si aerobic, atlete, vor beneficia de un substantial sprijin venit de la compania farmaceutica Remedia, care va aloca circa 30.000 de euro anual. Suma va fi folosita la obtinerea unor medicamente, sustinatoare de efort, burse, pentru organizarea si participarea la diverse competitii importante sau la acordarea unor premii.

Tenis
Pavel, debut cu dreptul la Halle
Intrat pe tabloul prinicipal la Halle dupa retragerea lui Roger Federer, Andrei Pavel a debutat cu dreptul, intrecandu-l pe belgianul Olivier Rochus cu 6-3, 7-6, el fiind inscris si la dublu alaturi de Nikolas Kiefer. Edina Gallovits a ajuns in sferturi la dublu la Barcelona, impreuna cu paraguayanca Rosana de Los Rios, in urma victoriei cu un simetric 6-4, 6-4 la Elena Kostanic,Croatia-Tatiana Perebinis, Ucraina, favorite 1. Cei doi Victor, Hanescu si Crivoi, s-au calificat pe tabloul principal de simplu al turneului de la Lugano, eliminandu-i pe elvetianul Dylan Sessagesimi, respectiv pe italianul Francesco Aldi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.