AS Roma - Romanul lui AC Bellinzona a semnat cu "giallorossi" In timp ce Cristi Chivu continua sa-i tina ca pe ghimpi pe oficialii Romei, refuzand prelungirea acordului scadent in 2008, un alt jucator roman, mijlocasul Adrian Pit, a lasat echipa
AS Roma - Romanul lui AC Bellinzona a semnat cu "giallorossi" In timp ce Cristi Chivu continua sa-i tina ca pe ghimpi pe oficialii Romei, refuzand prelungirea acordului scadent in 2008, un alt jucator roman, mijlocasul Adrian Pit, a lasat echipa AC Bellinzona, din a doua liga elvetiana, tocmai pentru "giallorossi".    "Pit este pregatit sa joace la Roma. El a efectuat deja vizita medicala si a semnat contractul, insa conducerea clubului va fi cea care va hotari daca jucatorul va ramane in lotul echipei mari sau va fi imprumutat unei alte grupari", a declarat impresarul romanului, Franco Zavaglia. Pit, care are 24 de ani si poate evolua pe ambele benzi ale terenului, a fost si in atentia Fiorentinei lui Adi Mutu.  NEHOTARAT. Aflat la Timisoara si avand pe masa o oferta de 4,5 milioane de euro anual din partea lui Inter Milano, Chivu a spus ieri ca nu stie nimic despre faptul ca Real Madrid si FC Barcelona si-au exprimat din nou interesul de a-l transfera: "Eu sunt sub contract cu Roma si depinde de cei de-acolo. Iar Gica Popescu nu m-a sfatuit nimic, nici referitor la Barcelona, nici la alte echipe. Acum sunt in vacanta si nu am luat nici o decizie". "Pentru Chivu tratam cu AS Roma si nu pot spune mai multe. Suntem interesati de jucator, dar trebuie sa vedem daca putem sa-l aducem", a declarat ieri presedintele lui Inter, Massimo Moratti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.