Pentru prima data in mai bine de 50 de ani, Romania va gazdui un prestigios concurs international de sah, numit "Turneul Regilor", care se va desfasura in perioada 15-27 iunie in localitatea Bazna, judetul Sibiu. Organizatorii turneului au invitat la
Pentru prima data in mai bine de 50 de ani, Romania va gazdui un prestigios concurs international de sah, numit "Turneul Regilor", care se va desfasura in perioada 15-27 iunie in localitatea Bazna, judetul Sibiu. Organizatorii turneului au invitat la acest concurs 11 dintre cele mai importante personalitati ale sahului din perioada anilor a€™70-a€™80. Proiectul reprezinta initiativa Club Alex 2001 si este sprijinit de Federatia Romana de Sah, precum si de Romgaz, in calitate de sponsor unic al evenimentului. Timp de doua saptamani, Bazna se va afla in centrul atentiei celor mai importanti reprezentanti media si ai comunitatii sportive, culturale, politice si de afaceri din tara noastra. Pentru sponsorizarea acestui turneu, Jurnalul National il declara pe directorul general al SC Romgaz SA, Iakob Alexa, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.