Oameni legii au declarat ca erau in misiune, dar ca au oprit totusi masina pentru a vedea daca barbatul a fost grav ranit. Accidentul s-a petrecut in cursul zilei de luni, in jurul orei 17:00, pe strada Romancierilor din Bucuresti. Din declaratiile m
Oameni legii au declarat ca erau in misiune, dar ca au oprit totusi masina pentru a vedea daca barbatul a fost grav ranit. Accidentul s-a petrecut in cursul zilei de luni, in jurul orei 17:00, pe strada Romancierilor din Bucuresti. Din declaratiile martorilor, citati de Realitatea Tv, reiese ca politistii au fugit de la locul accidentului. La randul lor, oamenii legii neaga acuzatiile care li se aduc. Martorii au observat circuland in zona doua masini de politie. "Prima a lovit un pieton aflat in traversare pe trecere. Prima nu a oprit, s-a oprit a doua, politistii l-au luat pe pieton, l-au luat de pe trecere si l-au imbrancit pe trotuar si au plecat mai departe. La vremea aceea nu aveau sirenele pornite, le-au pornit dupa", a declarat Ionut Calinescu, martor la incident. Totusi, politistii celui de al doilea echipaj au o alta varianta a povestii, sustinand ca pietonul accidentat a refuzat sa fie transportat la spital. Unul dintre oamenii legii a explicat, citat de Realitatea Tv, ca "nu a patit nimic( n.r. - barbatul accidentat), a avut doar o atingere. S-a intamplat putin mai sus de trecerea de pietoni si am avut sirenele si girofarele puse".
Contradictii in declaratii
Cazul este cercetat atat de procurori, cat si de conducerea Politiei Capitalei. De altfel, Politia Capitalei a declansat o ancheta pentru a stabili circumstantele accidentului. De asemenea, autoritatile sustin ca politistii implicati in accident nu au fugit de la locul faptei, ci ca ei se aflau in misiune si s-au intors imediat ce au rezolvat cazul la care fusesera solicitati. Totodata, reprezentantii Politiei confirma, insa, ca accidentul s-a intamplat chiar pe trecerea de pietoni. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat: "vor fi efectuate cercetari, au fost identificati martorii, vor fi audiati politistii, au fost verificate autovehiculele politistilor. Acestea nu prezinta urme de lovitura. Toate aceste date coroborate vor fi prezentate Parchetului". Potrivit anchetatorilor, barbatul lovit era in stare de ebrietate in momentul in care s-a produs accidentul. Acesta era asteptat, in cursul zilei de ieri, sa dea declaratii la Politie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.