Ne enerveaza ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative nu stie sa foloseasca posta electronica. MIRA trimite comunicate de presa in care toate adresele de mail ale jurnalistilor sunt vizibile. Va rugam frumos, folosi




Ne enerveaza ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative nu stie sa foloseasca posta electronica. MIRA trimite comunicate de presa in care toate adresele de mail ale jurnalistilor sunt vizibile. Va rugam frumos, folositi campul BCC. Nu mai faceti munca patriotica pentru spammeri!

O intrebare aflata de cateva zile pe buzele noastre este oare pana cand va mai tine embargoul impus de Traian Basescu la postul Realitatea TV pentru fostul consilier prezidential, Adriana Saftoiu?

Ne enerveaza ca la agentiile de voiaj CFR este un "defect stricat" la sistemul operational, astfel ca nu se poate face rezervare de loc la nici o cursa internationala. Ce e foarte enervant, ca tot deranjul dureaza de o saptamana, iar nimeni nu se sinchiseste. Ca doar facem parte din Uniunea Europeana!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.