Mircea Sandu a anuntat ieri ca daca declaratiile jignitoare facute la adresa sa de Marian Iancu (foto) in presa se vor confirma, presedintele lui "Poli" Timisoara va intra in discutia Comisiei de Disciplina a FRF. Iancu a spus despre Sandu ca se comp
Mircea Sandu a anuntat ieri ca daca declaratiile jignitoare facute la adresa sa de Marian Iancu (foto) in presa se vor confirma, presedintele lui "Poli" Timisoara va intra in discutia Comisiei de Disciplina a FRF. Iancu a spus despre Sandu ca se complace in "mocirla de la federatie" si ca sustine "hotiile" federalilor. Luni seara, la postul local Analog TV din Timisoara, Iancu a continuat sa ii jigneasca pe sefii federatiei.
"Nu ma puteti intreba ce le-as da celor de la federatie. Totusi, suntem la televizor. Dar daca ma provocati, va voi spune doar atat: le voi da multa...!", a spus Iancu. Conform site-ului "Violamania.ro", Iancu a mai spus: "Daca vreti sa va fac rating, o sa spun ca nu mai pot de frica de ceea ce se intampla si ca nu pot dormi noptile, pentru ca plang! Daca vreti sa spun ceea ce simt, va spun! Sa-i ia dracu' pe toti hotii din fotbalul romanesc, care fura de pe vremea de cand bunica era fata mare!". Iancu a spus ca nu stie daca va respecta decizia TAS si a avertizat ca daca Zambon va vinde clubul din Liga a III-a, cu palmares si istoric, rivalilor de la UTA, atunci acest lucru poate genera violente grave la derby-ul Vestului. In ciuda acestor vorbe, reactiile oficialilor au fost moderate. "Daca nu dezminte declaratiile facute la adresa mea, voi cere convocarea lui la Disciplina", a spus Sandu, care a adagat ca din 25 iunie va reintra in regulament prevederea conform careia cluburile vor fi penalizate pentru declaratiile oficialilor. De asemenea, Ionut Lupescu, director general al FRF, despre care Iancu a spus ca i-a cerut sa-i dea lui Dragomir banii pentru Srhoj si Abiodun (n.r. - cei doi fotbalisti au trecut gratis de la FC National la "Poli" Timisoara dupa cateva decizii controversate ale comisiilor federale; cazul se judeca in aceste zile la FIFA!), a declarat: "Nu-l iau in seama pe Iancu!". Totusi, Lupescu a dat de inteles ca ar putea urma exemplul lui Sandu, adica sa ceara Comisiei de Disciplina sa analizeze declaratiile lui Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.