Azi

- Ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Institutul European din Romania organizeaza conferinta a€śImpactul economic al schimbarilor climaticea€ť

- BMW Group Central Eastern Europe anunta deschiderea biroului din Romania (sediul Automobile Bavaria, Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 53A)

- Termen in dosarul Rompetrol

- Data pana la care Tudor Giurgiu isi exercita functia de presedinte-director general al TVR

Maine

- Credit Europe Bank (Romania) S.A. organizeaza ceremonia de semnare a celei de-a 5-a facilitati de credit sindicalizat (JW Marriott Grand Hotel)

- Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile organizeaza, prin intermediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului, o intalnire cu reprezentantii autoritatilor de mediu si ai administratiei publice locale in vederea lansarii unei campanii nationale de promovare a unor metode moderne de gestionare a deseurilor, in cadrul proiectului PHARE, a€žAsistenta tehnica pentru elaborarea Planurilor Regionale de Gestionare a Deseurilora€ť (Galati)

- Termen in dosarul privatizarilor - Stamen Stancev, Radu Donciu si Dorinel Mucea sunt acuzati de spionaj. (Curtea de Apel Bucuresti)

- Data pana la care investitorii interesati sa preia un pachet de 84,3% din actiunile producatorului de utilaje de foraj Foradex Bucuresti pot depune documentele de participare la negociere pe baza de oferte organizata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului