Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi dupa-amiaza vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.
Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi dupa-amiaza vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16-17 grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila, cu cer temporar noros. Vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie pe arii relativ extinse in estul, sudul, centrul tarii si la munte si local in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25-30 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.