Giulestenii vor sa recupereze in lupta cu rivalele  Dupa ce i-au pierdut pe Valentin Badoi si Ianis Zicu, iar readucerea lui Daniel Niculae n-a reusit, rapidistii cauta cu disperare solutii pentru intarirea lotului. Principala
Giulestenii vor sa recupereze in lupta cu rivalele  Dupa ce i-au pierdut pe Valentin Badoi si Ianis Zicu, iar readucerea lui Daniel Niculae n-a reusit, rapidistii cauta cu disperare solutii pentru intarirea lotului. Principala tinta a conducatorilor trupei de sub Podul Grant a devenit in aceste zile mijlocasul stanga al divizionarei B Sportul Studentesc, Dacian Varga. Acesta a mai fost curtat de Rapid si la inceputul sezonului trecut, dar pretul solicitat de presedintele alb-negrilor, Vasile Siman, a fost unul piperat.   SOLUTIE. Conform Fanatik, Dacian Varga ar urma sa semneze pana la sfarsitul saptamanii un contract cu Rapid. Din cate se pare, patronii celor doua cluburi au negociat conditiile transferului la hotelul Crowne Plaza, ajungand la un acord de principiu. "Varga poate juca oarecum ceea ce juca si Zicu, cei doi jucatori avand profiluri destul de asemanatoare", a declarat un oficial al Rapidului. Antrenorul Cristiano Bergodi, care va semna astazi, la Roma, contractul cu Rapid, a creionat deja perioada de pregatire in vederea noului sezon. Italianul va reveni in Romania la 18 iunie, cand este programata si reunirea lotului. "Vom merge o saptamana la Poiana Brasov, iar dupa aceea in Elvetia. Stiu ca suporterii lui Rapid sunt pretentiosi. Sper sa reusim cu ajutorul lor si al conducerii", a declarat colaboratorul apropiat al lui Bergodi, Renzo Rossi.  Atac la Copos Unul dintre actionarii Rapidului, Jean Valvis, a declansat ieri un atac virulent la adresa patronului George Copos din cauza faptului ca un eveniment in cadrul caruia suporterii actionari ai clubului urmau sa semneze in Registrul Actionarilor a fost anulat. "Tot ce pot sa spun este ca legea nu este respectata la Clubul Rapid. Domnul Copos nu a respectat ce este publicat in Monitorul Oficial si la Camera de Comert. Magia domnului Copos este o magie la limita penalului, a infractionalitatii. Aceste practici nu vor transforma niciodata Rapidul intr-un club european. Ma voi adresa comisiilor abilitate si voi avea castig de cauza. Repulsia mea este foarte mare fata de ce se intampla la acest club", a declarat Valvis prin intermediul unui comunicat.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.