Geoana a sustinut ca "Guvernul are suficient de multe proiecte de legi si acte normative pe care trebuie sa le indeplineasca fara sa aiba nevoie de un cec in alb pe durata verii". Anuntul lui Mircea Geoana survine unei pozitii exprimate duminica de p
Geoana a sustinut ca "Guvernul are suficient de multe proiecte de legi si acte normative pe care trebuie sa le indeplineasca fara sa aiba nevoie de un cec in alb pe durata verii". Anuntul lui Mircea Geoana survine unei pozitii exprimate duminica de purtatorul de cuvant al social-democratilor, Cristian Diaconescu, care a subliniat ca parlamentarii PSD nu vor vota legea de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante pe perioada vacantei Legislativului, daca nu se va explica cererea Executivului de a putea scoate, peste vara, combustibil din rezervele de stat. Diaconescu a mentionat ca partidul sau va cere Guvernului sa explice care este motivatia pentru care solicita ca, pe perioada vacantei, sa aiba abilitati de a da ordonante pentru "masuri privind scoaterea de la rezerva de stat a unor cantitati de combustibil". Purtatorul de cuvant al PSD a calificat aceasta cerere a Guvernului drept "ciudata, exotica aproape", si a adaugat ca parlamentarii social-democrati nu vor vota legea de abilitare a Guvernului daca nu se va primi o explicatie foarte clara. De asemenea, Cristian Diaconescu a avertizat ca in cazul in care Executivul nu prezinta lamuririle solicitate de PSD atunci va spune ce anume crede despre o astfel de intentie - ca, in lunile de vara, sa fie scos combustibil din rezerva de stat. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.