Compania Nationala Posta Romana semneaza astazi acordul de credit de 50 milioane euro acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, credit destinat deschiderii unui centru de tranzit in Bucuresti si echiparea si tehnologizarea centru
Compania Nationala Posta Romana semneaza astazi acordul de credit de 50 milioane euro acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, credit destinat deschiderii unui centru de tranzit in Bucuresti si echiparea si tehnologizarea centrului regional de tranzit din Cluj-Napoca. Valoarea totala a proiectului se ridica la 60 milioane euro, din care Posta va acoperi zece milioane euro. Imprumutul va fi acordat pe termen lung de catre BERD si un sindicat de banci comerciale. CNPR a inregistrat in 2006 un profit brut de 43,5 milioane lei, la venituri totale de 861,5 milioane lei. Estimarile pentru 2007 indica o cifra de afaceri de peste 300 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.