Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara are, incepand de luni, un nou director general si presedinte al Consiliului de Administratiei, in persoana lui Robert Iulian Tatu, numit in aceasta functie prin ordin al ministrului Internelor s
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara are, incepand de luni, un nou director general si presedinte al Consiliului de Administratiei, in persoana lui Robert Iulian Tatu, numit in aceasta functie prin ordin al ministrului Internelor si Reformei Administrative, Cristian David. Absolvent al Facultatii de Geodezie in anul 1994, Robert Tatu a fost, incepand din 2004, seful Directiei comunicare si relatii cu publicul din cadrul ANCPI. La sfarsitul lunii aprilie, Guvernul a aprobat Ordonanta de urgenta privind organizarea si functionarea noului minister, prin reorganizarea Ministerului Administratiei si Internelor.
Prin actul normativ s-a infiintat si Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) ca institutie publica cu personalitate juridica, in subordinea ministerului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.