TRANSPORTURI. De la 11 iunie, Air France KLM a inaugurat un nou zbor transatlantic pe ruta Paris - Seattle. Este vorba despre o cursa zilnica directa, operata cu un avion propriu, un Airbus A 330-200 cu 219 locuri. Zborul AF 046 pleaca la ora 13:20
TRANSPORTURI. De la 11 iunie, Air France KLM a inaugurat un nou zbor transatlantic pe ruta Paris - Seattle. Este vorba despre o cursa zilnica directa, operata cu un avion propriu, un Airbus A 330-200 cu 219 locuri. Zborul AF 046 pleaca la ora 13:20 de pe Aeroportul Charles de Gaulle (CDG) si ajunge in aceeasi zi la Seattle, la 14:35, ora locala. La intoarcere, avionul paraseste aeroportul din Seattle la 16:55 si aterizeaza la Paris a doua zi, la 11:40, ora locala.   CREDITE. BCR a primit avizul BNR pentru noile norme de creditare, gradul maxim de indatorare fiind prevazut la 65%, au declarat agentiei Mediafax surse din banca. BCR devine, astfel, a patra institutie de credit care a primit avizul BNR, dupa Alpha Bank, BRD-Groupe Société Générale si Volksbank Romania.   REZIDENTIAL. In apropiere de Piata Muncii, din Bucuresti, pe locul fostei fabrici de paine Titan se va construi ansamblul rezidential Vivenda Residencias. Proiectul va cuprinde, pe langa 1.400 de apartamente si 1.500 de garaje, zone comerciale, spatii pentru gradinite, locuri de joaca, zone de agrement si spatii verzi. Investitia Hercesa Imobiliaria se ridica la 200 de milioane de euro. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.