Grupul IBM, cel mai mare furnizor de servicii tehnologice la nivel mondial, a prezentat o oferta de 749 de mil. dolari pentru preluarea companiei suedeze de software Telelogic. Oferta IBM, de 21 de coroane suedeze pe actiune, este cu 21% mai mare dec
Grupul IBM, cel mai mare furnizor de servicii tehnologice la nivel mondial, a prezentat o oferta de 749 de mil. dolari pentru preluarea companiei suedeze de software Telelogic. Oferta IBM, de 21 de coroane suedeze pe actiune, este cu 21% mai mare decat cotatia consemnata de titlurile Telelogic la inchiderea tranzactiilor din 31 mai, cand compania a anuntat ca a primit o propunere de preluare.
La deschidere, titlurile Telelogic erau cotate in scadere cu 0,5%, la 21,4 coroane suedeze pe unitate. Membrii conducerii Telelogic, care detin actiuni si drepturi de vot reprezentand 0,5% din capitalul companiei, s-au angajat sa accepte oferta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.