Conf. dr Sorin Simion si dr Dan Serban revin in functia de directori ai Spitalelor Colentina si, respectiv, Sf. Pantelimon, dupa ce au fost demisi de ministrul Nicolaescu. Decizia Curtii Supreme de Justitie e definitiva si irevocabila.

Conf. dr Sorin Simion ne-a declarat ca, daca ministrul Nicolaescu nu va pune in aplicare hotararea justitiei, este decis sa se adreseze presedintelui Romaniei si primului ministru, in paralel cu inaintarea procedurii penale pentru abuz in forma continuata pentru neaplicarea unei hotarari definitive si irevocabile.
Conf. dr Simion este decis sa ceara ministrului Nicolaescu daune morale si materiale de aproximativ o jumatate de miliard de lei vechi, echivalentul sumei pierdute.
Dr Dan Serban ne-a mai declarat  ca, prin decizia Curtii Supreme de Justitie, a fost obtinuta anularea Ordinului 576/2006 prin care au fot demise angro consiliile administratie ale spitalelor din Romania.
Ministrul Nicolaescu ne-a declarat ca "MSP va respecta decizia justitiei, desi este ciudata si ne indoim ca este si corecta. Cred ca nu pot reveni intr-o functie care nu mai exista. In plus, ei vorbesc despre perioada de interimat. Vom analiza situatiile create si vom incerca sa gasim solutia optima. Poate plata contravalorii perioadei dintre eliberarea din functie si sfarsitul interimatului".