Americanii isi vor limita cheltuielile in acest an, pe fondul problemelor inregistrate in sectorul imobiliar, dar cresterea investitiilor companiilor se va accelera, cu efecte pozitive asupra avansului economic, pana la sfarsitul anului, noteaza Reut
Americanii isi vor limita cheltuielile in acest an, pe fondul problemelor inregistrate in sectorul imobiliar, dar cresterea investitiilor companiilor se va accelera, cu efecte pozitive asupra avansului economic, pana la sfarsitul anului, noteaza Reuters, preluata de Mediafax. Incetinirea avansului cheltuielilor de consum este principalul factor care va determina scaderera ritmului de crestere economica, alaturi de evolutia negativa a pietei imobiliare si de problemele inregistrate pe piata creditelor ipotecare cu grad sporit de risc. Cheltuielile de consum vor urca cu 2,1% in trimestrul al doilea, cu 2,5% in trimestrul al treilea, respectiv cu 2,6% in ultimele 3 luni ale anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.