Presedintele american a ramas duminica fara ceas in timpul unei bai de multime dintr-o localitate albaneza, langa Tirana, la doar doua zile dupa ce masina prezidentiala a facut pana la Roma. Casa Alba neaga incidentul din Albania, in vreme ce presa f
Presedintele american a ramas duminica fara ceas in timpul unei bai de multime dintr-o localitate albaneza, langa Tirana, la doar doua zile dupa ce masina prezidentiala a facut pana la Roma. Casa Alba neaga incidentul din Albania, in vreme ce presa face titluri de senzatie.

Desi l-au intampinat ca pe un erou salvator, albanezii nu s-a sfiit sa-l "usureze" putin pe presedintele american, G.W. Bush, de ceasul de mana pe care-l purta in timpul baii de multime de duminica din localitatea Fushe Kruje. Insa Casa Alba a refuzat sa confirme acest fapt. Cu toate acestea, pe site-ul YouTube exis ta inregistrarea unui buletin de stiri de la o televiziune albaneza care il prezinta in primele cadre ale unui material pe presedintele american cu ceasul la incheietura mainii stangi, acesta disparand dupa ce Bush a inceput sa dea mana cu multimea frenetica. Multi dintre albanezi il strang de incheieturi si de antebrate pe liderul de la Casa Alba, facand greu de urmarit momentul in care s-ar fi intamplat incidentul. Este prima vizita oficiala a unui lider american in Albania, de aici si discretia asupra subiectului, afisata de Administratia prezidentiala referitor la incidentul cu ceasul.

ADULATIE. In duminica vizitei presedintelui SUA in Albania, in localitatea Fushe Kruje, liderul american s-a intalnit si cu un grup de oameni de afaceri locali, la o cafenea din oras. Dupa terminarea vizitei, un adevarat pelerinaj s-a desfasurat la acea adresa, multi oameni dorind sa atinga scaunul pe care a stat seful Casei Albe, mai relateaza Hotnews. The Times comenteaza ironic ca presedintele ar fi trebuit sa consulte sfaturile elementare de calatorie in Balcani si sa fi avut grija de lucrurile sale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.