Toate partidele si-au anuntat propunerile de reprezentanti sau supleanti in CA al TVR, mai putin democratii. Premierul Calin Popescu Tariceanu se gandeste sa aleaga pentru propunerea de reprezentat al Guvernului in CA al TVR intre Marcela Feraru, Duc
Toate partidele si-au anuntat propunerile de reprezentanti sau supleanti in CA al TVR, mai putin democratii. Premierul Calin Popescu Tariceanu se gandeste sa aleaga pentru propunerea de reprezentat al Guvernului in CA al TVR intre Marcela Feraru, Ducu Bertzi si Vlad Velcu, au declarat ieri, surse din PNL. Din partea liberalilor, in conducerea TVR ar putea face parte Dida Dragan. PRM a anuntat ca il va propune in noul Consiliu de Administratie al TVR pe Radu Toma ca titular si pe Ciprian Tanasescu, fiul senatorului PRM Dan Claudiu Tanasescu, ca membru supleant. Conducerea PSD a decis sa-i propuna in CA al TVR pe Alexandru Sassu, Anne Juganaru si Victor Socaciu. Social-democratii au decis, totodata, ca propunerile pentru supleanti sa fie Vasile Arhire, Dumitru Pelican si Lucian Purcareanu. UDMR il propune ca membru titular in Consiliul de Administratie al TVR pe Stanik Istvan, iar supleant pe Salamon Marton Laszlo. PD ia in calcul posibilitatea de a-si numi un membru supleant in CA al TVR fara a face insa, deocamdata, vreo nominalizare. In iunie 2005, PD in solidar cu Presedintia, a decis sa nu faca propuneri pentru postul public de radio si TV cerand depolitizarea acestor institutii. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.