El a spus ca in perioada urmatoare social-democratii vor propune dezbaterea in Parlament, in procedura de urgenta, a unui proiect de lege prin care statul sa acorde suma de 400 RON pe hectar in agricultura, pentru plati directe pe anul 2007. Presedin
El a spus ca in perioada urmatoare social-democratii vor propune dezbaterea in Parlament, in procedura de urgenta, a unui proiect de lege prin care statul sa acorde suma de 400 RON pe hectar in agricultura, pentru plati directe pe anul 2007. Presedintele PSD a estimat ca de un astfel de ajutor financiar vor putea beneficia peste 1,2 milioane de ferme care, impreuna, exploateaza 8,7 milioane de hectare de teren agricol. De asemenea, PSD va propune modificarea Legii 381/2002, in sensul facilitarii acordarii, de catre stat, a unor despagubiri in cazul calamitatilor naturale in agricultura. Geoana a mai mentionat ca PSD va initia un proiect si pentru ca statul sa acorde un sprijin financiar in valoare de 350 RON pe hectar in cazul agricultorilor cu suprafete de pana la un hectar, estimand ca de aceasta masura vor beneficia aproape doua milioane de agricultori. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.