Eddie Murphy trebuia sa se confrunte cu Melanie Brown, ieri, la tribunal, dupa ce fosta membra a trupei Spice Girls l-a dat in judecata pe celebrul actor pentru ca acesta a refuzat sa recunoasca paternitatea fiicei sale nascuta la inceputul lunii apr
Eddie Murphy trebuia sa se confrunte cu Melanie Brown, ieri, la tribunal, dupa ce fosta membra a trupei Spice Girls l-a dat in judecata pe celebrul actor pentru ca acesta a refuzat sa recunoasca paternitatea fiicei sale nascuta la inceputul lunii aprilie, informeaza breakingnews.iol.ie. Actorul a lipsit de la premiera din Londra a celui mai recent film al sau, "Shrek al Treilea", pentru a se prezenta la o audiere la un tribunal din Los Angeles. Murphy va trebui sa furnizeze judecatorului o mostra de ADN care va ajuta la stabilirea identitatii tatalui biologic al fiicei lui Melanie Brown, Angel Iris. Mel B si Eddie Murphy au avut o relatie foarte scurta in vara anului 2006. Imediat ce Mel B. a anuntat ca este insarcinata, Murphy a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca relatia lor s-a incheiat si a negat faptul ca ar fi tatal copilului. Mel B a insistat ca tatal bebelusului este actorul Eddie Murphy, dar el a continuat sa nege. Protagonist al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" in perioada 1980 - 1984, Murphy a debutat in cinematografie in 1982, la varsta de 21 de ani, cu filmul "48 de ore". A cunoscut apoi succesul cu o serie de roluri de comedie, jucand in filme precum "Dr Dolittle" si "Profesorul traznit". In 2007, Murphy a fost recompensat cu un premiu Globul de Aur pentru rolul din musicalul "Dreamgirls". Actorul, in varsta de 46 de ani, a divortat in 2006 si este deja tatal a cinci copii recunoscuti. Mel B este originara din Leeds, dar s-a mutat la Los Angeles in urma cu trei ani, pentru a-si urma cariera de cantareata si actrita. Ea a lansat anul trecut un album solo, "L.A. State of Mind". Starul in varsta de 31 de ani mai are o fetita, Phoenix Chi, in varsta de 8 ani, cu fostul sau sot, dansatorul Jimmy Gulzar. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.