Pe aici nu se trece! Asa ar trebui sa scrie artistii prin orasele in care au fost tepuiti de organizatorii de spectacole.

Hara a patit-o la Arad. Gazdele au schimbat programul recitalurilor, dar au uitat sa le comunice acest lucru si artistilor. Interpretii asteptau la hotel ora stabilita. Au fost instiintati cu doar cateva minute inainte ca trebuie sa intre in scena. Nici daca ar fi zburat n-ar fi putut ajunge la timp. Mai mult decat atat, organizatorii au anuntat ca trupa nu vrea sa cante, desi solistii venisera special de la Bucuresti!

DEZAMAGITI. Nici folkistii n-au scapat. Vasile Seicaru si Vlady Cnejevici n-au fost multumiti de primirea de la Alba-Iulia, unde au avut loc recent "Zilele Orasului". Nimeni nu le-a spus cum sa ajunga la scena, asa ca au luat-o cu tot cu instrumente prin multime, nimeni nu le-a spus cand isi vor lua banii. Vlady a fost atat de suparat, ca nici n-a mai stat la hotel, a plecat direct in Capitala, iar Vale a spus ca, daca va mai veni vreodata la Alba-Iulia, va pune conditii si va cere banii inainte.

Ce sa mai zicem de Anna Lesko? Interpretei i s-a promis la Anina ca va fi cazata la un hotel de trei stele. Dar Anna n-a vazut decat o stea. Asa ca s-a urcat in masina si dusa a fost! Poate din astfel de experiente vor invata si organizatorii de spectacole sa-si tina cuvantul.