Actionarul majoritar al FC Rapid i-a acuzat din nou pe impresarii Victor si Ioan Becali pentru faptul ca Ianis Zicu a ajuns la Dinamo, desi gruparea giulesteana si-ar fi dorit sa-l pastreze in lot. Copos a avut o reactie asemanatoare si in cazul lui
Actionarul majoritar al FC Rapid i-a acuzat din nou pe impresarii Victor si Ioan Becali pentru faptul ca Ianis Zicu a ajuns la Dinamo, desi gruparea giulesteana si-ar fi dorit sa-l pastreze in lot. Copos a avut o reactie asemanatoare si in cazul lui Florin Bratu, care a semnat, la randul sau, tot pentru gruparea din "Groapa".
"Noi, cei de la Rapid, incercam sa formam jucatorii, sa-i promovam, dar din pacate anumite persoane, si ma refer la Victor si Ioan Becali, ii directioneaza catre alte cluburi, in special catre Dinamo. Ma gandesc la un Florin Bratu, la Bogdan Lobont si acum la Ianis Zicu. Imi este ciuda si sunt extrem de nervos din aceasta cauza, pentru ca si noi ne-am fi dorit foarte mult ca Zicu sa continue la Rapid, dar Dumnezeu este sus si le vede pe toate!", a spus Copos. Acesta l-a acuzat si pe Valentin Badoi, transferat in aceasta vara la Steaua, ca a primit 60.000 de euro de la Gigi Becali cand inca se afla sub contract cu gruparea giulesteana. "Trebuie sa-l intrebati pe Badoi daca in ianuarie 2006 a luat 60.000 de euro de la Gigi Becali si trageti dumneavoastra concluziile cine este mincinosul. Eu sau altcineva? In momentul in care a luat bani de la Steaua, inseamna ca si-a dorit sa mearga la Steaua. Iar eu l-am trimis la Steaua. Sa-i fie de bine!", a spus Copos, care a raspuns astfel unor acuzatii lansate la adresa sa de Badoi, care l-a calificat pe actionarul majoritar al FC Rapid ca fiind "cel mai mare mincinos" pentru ca l-a vandut la Steaua, desi ii promitea ca ii va prelungi contractul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.