Romania - Italia 19-8, in IRB Nation Cup  Selectionata tarii noastre a obtinut primul succes in turneul de la Bucuresti, reusind sa mai atenueze amaraciunea infrangerii la scor suferita in prima etapa.
Dupa dusul rece administra
Romania - Italia 19-8, in IRB Nation Cup  Selectionata tarii noastre a obtinut primul succes in turneul de la Bucuresti, reusind sa mai atenueze amaraciunea infrangerii la scor suferita in prima etapa.
Dupa dusul rece administrat de sud-africanii de la Emerging Springboks, care ne-au batut cu 61-7, "stejarii" s-au reabilitat in fata propriilor suporteri, izbutind sa invinga selectionata secunda a Italiei cu scorul de 19-8. Tricolorii au punctat prin Fercu, Dumitras - eseuri, si Calafeteanu - trei lovituri de pedeapsa.   ATITUDINE. "Am jucat cu o echipa de nivelul nostru. Daca pierdeam insemna ca fiecare dintre noi nu are nici o valoare. Acum avem un moral bun. Atuul nostru astazi a fost jocul colectiv", a declarat capitanul echipei, Marius Tincu, care a adaugat ca meciul cu Italia de la Cupa Mondiala va fi mult mai greu, deoarece peninsularii vor veni cu prima echipa, iar miza va fi mult mai mare. Prezent la meci, Octavian Morariu, presedintele COSR, a remarcat atitudinea jucatorilor, schimbata in bine fata de primul meci, dar a apreciat ca echipa nu este inca pregatita pentru Cupa Mondiala, mai avand nevoie sa progreseze la capitolul viteza de joc. In celelalte meciuri s-au inregistrat rezultatele: Argentina A - Namibia 47-13, Emerging Springboks - Georgia 24-7.  In clasament conduc Emerging Springboks si Argentina A cu cate noua puncte, urmate de Georgia si Romania cu patru puncte, Italia A cu un punct si Namibia cu 0 puncte. Ultima etapa programeaza sambata, 16 iunie, partidele: Italia A - Georgia, Romania - Namibia si Emerging Springboks - Argentina A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.