Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru (foto) a declarat ieri ca grupul independentilor democrati din Parlamentul European solicita formatiunii conduse de Cozmin Gusa sa renunte la decizia de a boicota alegerile pentru PE din Romania si sa candideze pe
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru (foto) a declarat ieri ca grupul independentilor democrati din Parlamentul European solicita formatiunii conduse de Cozmin Gusa sa renunte la decizia de a boicota alegerile pentru PE din Romania si sa candideze pe liste proprii.
Sandru a declarat ca, in cursul acestei saptamani, a facut o vizita la Bruxelles pentru a discuta cu partenerii PIN din Parlamentul European despre solicitarea acestora ca PIN sa nu mai boicoteze alegerile pentru PE din toamna. "Motivul principal al vizitei mele la Bruxelles este solicitarea pe care au facut-o partenerii din grupul independentilor democrati de a participa la alegerile europene din toamna, cu lista proprie de candidati. Acest lucru modifica decizia Adunarii Nationale a Liderilor PIN, din noiembrie 2006, de a boicota alegerile europene", a declarat deputatul PIN, citat de Mediafax. Ea a adaugat ca argumentele partenerilor europeni ai PIN sunt solide. "Cu toate astea, ne cam deranjeaza aceasta propunere in sensul ca modifica organizarea noastra si ne determina sa strangem tot mai multe fonduri si sa strangem semnaturi", a adaugat vicepresedintele PIN. Totodata, Sandru a sustinut ca a fost de acord sa sustina acest punct de vedere al partenerilor europeni in cadrul partidului. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.