Grupul Marriott International a acceptat sa plateasca suma de 220 mil. dolari in cadrul unui acord cu Serviciul pentru Venituri Interne (IRS) si Departamentul pentru Munca al SUA privind o ancheta referitoare la planul de acordare de actiuni angajati
Grupul Marriott International a acceptat sa plateasca suma de 220 mil. dolari in cadrul unui acord cu Serviciul pentru Venituri Interne (IRS) si Departamentul pentru Munca al SUA privind o ancheta referitoare la planul de acordare de actiuni angajatilor, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Marriott va plati 220 mil. dolari pentru incheierea unei anchete a autoritatilor americane. Acordul va avea ca rezultat cheltuieli totale de circa 54 mil. dolari, dupa deducerea impozitelor, si o reducere a capitalului Marriott cu aproximativ 114 mil. dolari, inregistrata pentru trimestrul al doilea al acestui an, a explicat grupul hotelier.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.