Avocatul Cristian Iordanescu a fost reales la sfarsitul saptamanii trecute in functia de decan al Baroului Bucuresti. In cursa pentru conducerea Baroului, alaturi de Iordanescu, s-au mai inscris Ilie Iordachescu, Mircea Stanculescu si Stefan Baranga,
Avocatul Cristian Iordanescu a fost reales la sfarsitul saptamanii trecute in functia de decan al Baroului Bucuresti. In cursa pentru conducerea Baroului, alaturi de Iordanescu, s-au mai inscris Ilie Iordachescu, Mircea Stanculescu si Stefan Baranga, ultimul dintre acestia retragandu-si candidatura in timpul lucrarilor, in fata avocatilor prezenti la Palatului Parlamentului, fara sa-si motiveze decizia. Totodata, avocatii bucuresteni i-au votat pe cei 14 consilieri ai Baroului Bucuresti, precum si pe cei sapte membri ai Comisiei de Disciplina si Baroului si pe cei cinci membri ai Comisiei de cenzori ai acestei institutii. Nu in ultimul rand, avocatii din Capitala i-au ales pe cei 36 de delegati la Congresul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.