In ajunul celei de-a 52-a editii a Campionatelor Internationale de atletism ale Romaniei, reuniune desfasurata aseara pe Stadionul "Dinamo", Distrigaz Sud si FRA au semnat un parteneriat pentru perioada competitionala iunie 2007-iunie 2009, valoarea
In ajunul celei de-a 52-a editii a Campionatelor Internationale de atletism ale Romaniei, reuniune desfasurata aseara pe Stadionul "Dinamo", Distrigaz Sud si FRA au semnat un parteneriat pentru perioada competitionala iunie 2007-iunie 2009, valoarea contractului fiind de 360.000 de euro. La eveniment au participat Bernard Arnaud, directorul general al Distrigaz Sud, conducatorul forului nostru sportiv, Sorin Matei, Iolanda Balas-Soter, presedinte de onoare al FRA, vicepresedintele Gabriela Szabo, ca si cunoscutele atlete Ionela Tarlea si Nicoleta Grasu. Aceasta sponsorizare consistenta a dat de altfel posibilitatea federalilor sa ofere pentru prima oara premii in bani la meeting-ul atletic de ieri, la care au fost inscrisi 383 de sportivi din zece tari, la 32 de probe. Astfel, cele mai bune performante din intrecere (la masculin si feminin) au fost recompensate cu cate 2000 RON. Totodata, cele mai valoroase cinci rezultate la fete si baieti au fost premiate cu sume intre 1400 RON si 600 RON, ca si "podiumul" de la fiecare proba din program, ocupantii celor trei trepte putand sa-si treaca in cont de la 300 RON la 100 RON. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.