Business. IBM a prezentat o oferta de 749 de milioane de dolari pentru preluarea companiei suedeze de software Telelogic, propunere recomandata de conducere actionarilor. Oferta IBM, de 21 de coroane suedeze pe actiune, este cu 21% mai mare decat cot
Business. IBM a prezentat o oferta de 749 de milioane de dolari pentru preluarea companiei suedeze de software Telelogic, propunere recomandata de conducere actionarilor. Oferta IBM, de 21 de coroane suedeze pe actiune, este cu 21% mai mare decat cotatia consemnata de titlurile Telelogic la inchiderea tranzactiilor din 31 mai, cand compania a anuntat ca a primit o propunere de preluare.   Teleco. Operatorul Cosmote Romania a lansat o noua campanie de imagine si un nou slogan, "Alaturi de tine", inlocuind astfel sloganul de lansare, "In touch with life". De asemenea, culoarea operatorului a suferit schimbari, transformandu-se intr-un verde pal. Baza de clienti a depasit 2 milioane de utilizatori in aprilie 2007, o cota de piata de peste 10%. (Alexandru Radescu)   Software. Gecad a lansat o noua versiune a solutiei de mesagerie electronica Axigen Mail Server 4.0., care se adreseaza atat companiilor ce utilizeaza propriul server de e-mail, cat si furnizoriilor de servicii internet. Interfata WebMail a versiunii 4.0 este disponibila in 13 limbi, acesta fiind rezultatul unui proiect in desfasurare de localizare a solutiei de mesagerie Axigen. Agenda Personala ofera utilizatorilor functii cum ar fi calendarul, lista de sarcini, jurnalul, observatiile si suportul pentru colaborari. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.