PROPUNERI IN CA AL TVR. Potrivit Mediafax, Dida Dragan este propunerea PNL pentru Consiliul de Administratie al TVR. Alte propuneri: Sorin Burtea si Marian Voicu din partea angajatilor TVR; Radu Toma ca titular si Ciprian Tanasescu supleant (PRM)
PROPUNERI IN CA AL TVR. Potrivit Mediafax, Dida Dragan este propunerea PNL pentru Consiliul de Administratie al TVR. Alte propuneri: Sorin Burtea si Marian Voicu din partea angajatilor TVR; Radu Toma ca titular si Ciprian Tanasescu supleant (PRM), Alexandru Sassu, Anne Juganaru si Victor Socaciu si supleanti Vasile Arhire, Dumitru Pelican si Lucian Purcareanu (PSD) si Stanik Istvan, supleant Salamon Marton Laszlo (UDMR). (A.V.)   CNA. PSD propune ca Valentin Nicolau (foto) sa fie numit in CNA in locul vacant dupa decesul lui Ralu Filip. Conducerea CNA este asigurata in prezent de vicepresedintele Attila Gasparik, pana la numirea unui nou membru al Consiliului de catre Parlament si organizarea de alegeri pentru desemnarea unui nou presedinte al institutiei. (A.V.)   FILME TRASNITE. Televiziunile mai fac din cand in cand lucruri trasnite. Cine a vrut sa vizioneze, de exemplu, ieri seara, ultimul episod din "Lost", la AXN, s-a apucat sa citeasca titrajul... de la Jericho. Cu numai cateva ore mai devreme, Hallmark decisese si el sa nu mai bage subtitrarea la serialul "3 livre". Norocul nostru este ca spectatorii nostri sunt mai vigilenti decat ai lor... (S.S.E.)    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.