Meteo extrem: nu e tornada, sint doua curcubeie  Un fenomen meteorologic destul de rar a putut fi vazut duminica seara pe cerul Bucurestiului: doua curcubeie. Dupa ploaia usoara de vara a aparut primul curcubeu, in jurul orei 20.00,
Meteo extrem: nu e tornada, sint doua curcubeie Un fenomen meteorologic destul de rar a putut fi vazut duminica seara pe cerul Bucurestiului: doua curcubeie. Dupa ploaia usoara de vara a aparut primul curcubeu, in jurul orei 20.00, inspre nord-est (daca m-am orientat bine). La scurt timp, in timp ce primul se contura tot mai bine, a aparut si al doilea curcubeu, in exteriorul celuilalt. Pozele le-am facut cu un telefon Nokia N70, in timp ce ma jucam cu pustiul meu de 2 ani intr-un parc din Floreasca. Din pacate, e prea mic pentru a intelege ceva si, ca sa nu le pierd, le pun pe net, poate le mai gasesc peste citiva ani. Si inca ceva: cind a venit Bush in Romania a aparut un curcubeu pe cer. Cind se duce in Bulgaria (a aterizat tot duminica seara), apar doua curcubeie. (Bogdan Pacurar) Foto: Andreea Tanase. "Acum doua zile, in Herastrau" Foto: Timi Silicaru. Acum o luna, la "Parada Fanfarelor" inainte de a incepe. Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari aici, pe site


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.