George Copos l-a adus pe italianul de la CFR Cluj ca sa nu mai primeasca giulestenii gol in ultimele minute ale meciului.

Chiar daca patronul Rapidului, George Copos, aproape ca se intelesese cu Ladislau Bölöni pentru preluarea bancii tehnice a giulestenilor, fostul vicepremier a apelat la „varianta de rezerva" si a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi. „Ne-am inteles pentru un contract pe doi ani. Cred ca am luat cea mai buna decizie alegindu-l pe Bergodi, am adus antrenor italian ca sa nu mai primim goluri in ultimele minute. Domnul Bergodi este un antrenor profesionist in care cred foarte mult, care este deja obisnuit cu fotbalul din Romania si care, sint convins, va avea rezultate la Rapid", a declarat Copos despre tehnicianul care a ajuns in finala Cupei Romaniei cu FC National si pe locul trei in campionat cu CFR Cluj. Negocierile cu fostul atacant al lui Lazio s-au purtat prin intermediul colaboratorului Renzo Rossi, care va fi consultant tehnic, iar Marian Rada va ocupa in continuare functia de antrenor secund. Miercuri, directorul tehnic Grigore Sichitiu se va deplasa in Italia pentru a semna contractul cu Bergodi.

George Copos a intrerupt negocierile cu Bölöni din cauza pretentiilor prea mari ale antrenorului, care si-ar fi dorit garantii solide, inclusiv in privinta bugetului. „Termenul ofertei pe care i-am inaintat-o a expirat. Eu il respect in continuare pe Bölöni, este un mare antrenor, dar a intirziat mult lucrurile si nu mai puteam astepta. De aceea spun, cred ca am facut alegerea cea mai buna. Daca am facut bine sau nu, vom vedea la finalul sezonului urmator", a justificat Copos incheierea discutiilor cu Bölöni. Pe de alta parte, asemenea patronului giulestean, Bölöni a jucat la doua capete, avind in prezent o oferta de la Maritimo Fuchal. „Voi face totul pentru a reveni intr-o tara care a ramas in inima mea, dar e inca devreme pentru a spune mai multe. Am cerut doua sau trei zile de gindire pentru a lua o decizie", a declarat Bölöni, care a confirmat pentru "A Bola" ca a discutat cu presedintele clubului Maritimo.

Ladislau Bölöni s-a alaturat unei liste consistente a pierderilor din Giulesti. Razvan Lucescu, Valentin Badoi si, mai nou, Ianis Zicu sint numele importante care au parasit Giulestiul la finalul acestui sezon. Intre mijlocasul dreapta ajuns la Steaua si patronul Rapidului s-a iscat un scandal, dupa ce Badoi l-a facut mincinos pe Copos, cind a declarat ca jucatorul si-a dorit transferul. „Intrebati-l daca in ianuarie 2006 a primit 60.000 de euro de la Gigi Becali", a ripostat Copos. Cazul va ajunge la Comisia de Disciplina a FRF.