Internationalele Romaniei In absenta lui Marian Oprea, accidentat, Ionela Tarlea si Nicoleta Grasu au fost vedetele celei de-a 52-a editii a Campionatelor Internationale de atletism ale Romaniei. Ionela Tarlea a obtinut doua victorii, la 200 m s
Internationalele Romaniei In absenta lui Marian Oprea, accidentat, Ionela Tarlea si Nicoleta Grasu au fost vedetele celei de-a 52-a editii a Campionatelor Internationale de atletism ale Romaniei. Ionela Tarlea a obtinut doua victorii, la 200 m si la 400 m, fiind cronometrata in 23,25 secunde, respectiv 52,79 secunde. La aruncarea discului, Nicoleta Grasu s-a impus cu 64,39 m, rezultat de valoare mondiala. Veteranii Gheorghe Guset (39 de ani) si Bogdan Tudor (37 de ani) au dovedit ca nu au rivali in tara, impunandu-se la greutate si lungime cu 19,11 m, respectiv 7,57 m. Concursul a reprezentat un ultim criteriu de selectie in vederea Cupei Europei, care va avea loc la Milano, in perioada 23-24 iunie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.