"Obiectiv indeplinit! Am castigat cele sase puncte, dupa un joc in care proportiile scorului puteau fi mai mari. Din pacate, bulgarii au adunat acelasi numar de puncte. Ar fi fost extraordinar pentru noi sa faca un egal. Urmatoarele meciuri sunt deci
"Obiectiv indeplinit! Am castigat cele sase puncte, dupa un joc in care proportiile scorului puteau fi mai mari. Din pacate, bulgarii au adunat acelasi numar de puncte. Ar fi fost extraordinar pentru noi sa faca un egal. Urmatoarele meciuri sunt decisive. Noi vom intalni Belarusul, iar Olanda pe Bulgaria. Sper sa ne desprindem dupa acele meciuri, dar mai e o perioada mare pana atunci", a spus Piturca. Selectionerul a apreciat ca atmosfera creata de public a fost una buna, cu exceptia scandarilor impotriva FRF. "Cand s-a strigat impotriva federatiei, a fost foarte urat. Nu cred ca echipa nationala merita asa ceva", a comentat Piturca. Acesta a mentionat ca in curand va hotari unde va disputa Nationala urmatorul meci de pe teren propriu, cel cu Olanda, din 13 octombrie: "Voi lua decizia in perioada urmatoare pentru ca numai eu hotarasc, nu conducerea federatiei. Vom vedea in functie de necesitati, de avantajele pe care le ofera fiecare oras. Sunt trei orase din care voi alege, printre acestea si Timisoara". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.