Nonconformista, puternica, optimista incurabila. Asa si-o aminteste lumea pe Laura Stoica.     Pe scena dadea totul. Chiar spunea: "Asta simt, asta fac, sunt o tipa bataioasa!". Era spontana, vesela. Si mai ales vie. Fratele Laurei Stoi
Nonconformista, puternica, optimista incurabila. Asa si-o aminteste lumea pe Laura Stoica.     Pe scena dadea totul. Chiar spunea: "Asta simt, asta fac, sunt o tipa bataioasa!". Era spontana, vesela. Si mai ales vie. Fratele Laurei Stoica, Alexandru, ne-a declarat: "Mi-am dorit sa fac ceva pentru ea. Asa a aparut ideea acestui festival, nu pentru ca sa tina numele Laura Stoica treaz, pentru ca el nu va muri niciodata, ci pentru ca vreau sa continuu ce si-a dorit ea, sa gasesc si alti tineri si sa-i ajut sa mearga pe treptele pe care a mers si ea. Vreau sa fac acest festival pentru ea. Ne-a lasat o muzica si o voce. Ne-a lasat o imagine si o stare. Ar trebui sa le preluam pe acestea, sa ne bucuram de ele, sa le urmam". Zis si facut. Alexandru Stoica s-a pus pe treaba si a adunat o mana de prieteni pentru un spectacol de strangere de fonduri, pentru ca dorinta Laurei, de a-i ajuta pe altii, sa se poata materializa in octombrie printr-un festival national de interpretare. Unica sectiune, cea de interpretare, va da ocazia tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani sa fie ascultati si apreciati la valoarea lor.       PE AFIS. Fundatia culturala Laura Stoica, alaturi de Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor si de Inspectoratul General al Politiei Romane, va invita deci joi, 21 iunie, ora 19:00, la spectacolul de strangere de fonduri pentru Festivalul Laura Stoica. Vor participa Adrian Daminescu, Vali Craciunescu, Daniel Iordachioaie, Nico, Laura Luchian, Ovidiu Komornyic, Anastasia Lazariuc, Adrian Enache, Ana Maria Mirica, Daniela Raduica si Gabriel Dorobantu, dar si Axinte de la Vacanta Mare, grupul de dans Efect si grupul de dans sportiv Dance Fever. Pentru ca talentul, munca si tenacitatea trebuie ajutate si sprijinite, visele pot fi transformate in realitate pentru cei care vor sa daruiasca frumusetea sufletului lor prin muzica. Festivalul este pentru ei.     Luati bilete! Fundatia infiintata de Laura Stoica in anul 1996 are ca scop principal acela de a sprijini tinerele talente. De aceea, Fundatia si Clubul Copiilor Sector 4 au facut primul pas cu un spectacol cu copii, pentru copii, la Palatul Copiilor, Sala mica, la 26 mai 2007. Pentru spectacolul "Voi si noi, pentru ei" biletele pot fi gasite la numerele de telefon 0723-20.08.75, 0722-83.05.64, 0722-48.85.17 sau la www.laurastoica.ro si www.bilete.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.