Suporterii stelisti au sarbatorit joi seara implinirea a 60 de ani de la infiintarea clubului, in prezenta fostelor si actualelor glorii Gica Hagi, Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Mirel Radoi si Alina Dumitru.

Festivitatea de la Casa de Cult
Suporterii stelisti au sarbatorit joi seara implinirea a 60 de ani de la infiintarea clubului, in prezenta fostelor si actualelor glorii Gica Hagi, Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Mirel Radoi si Alina Dumitru.

Festivitatea de la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" a fost organizata de Asociatia Independeta a Suporterilor Stelisti, Peluza Nord si Peluza Sud. La ea au participat peste 500 de fani, care au cantat si i-au intampinat cu urale pe Hagi, Balint, Dumitrescu si Radoi. "Inima voastra bate pentru Steaua, iar eu simt la fel. Sunt suporterul Stelei din anii a€™70-a€™80, cand m-a incantat jocul lui Iordanescu, Sames sau Dumitru. Este o onoare pentru mine sa fiu stelist. Steaua este un club de campioni", le-a spus Hagi suporterilor prezenti. "Daca nu ar fi existat Dinamo si Rapid, nu aveam cu cine sa ne antrenam pentru Liga Campionilor", a spus si Balint. Ilie Dumitrescu a afirmat ca spera ca intr-o zi sa revina la Steaua. "S-au investit foarte multi bani, este un nucleu foarte bun, in frunte cu Radoi, si sunt convins ca Steaua va domina campionatul", a spus Dumitrescu, in timp ce Radoi a cantat alaturi de suporteri melodia "Trup si suflet pentru culori", despre care a spus ca este preferata lui. Fanilor li s-au mai adresat Cristian Carlan, purtatorul de cuvant al CSA Steaua, dar si multipla campioana la judo, Alina Dumitru. Desi absent, Gigi Becali nu a fost uitat de fani. Printre melodiile ascultate s-a numarat si "We Will Rock You", pe care finantatorul a declarat ca o va interzice in Ghencea. Suporterii au iesit in strada, unde au aprins torte si au afisat un banner. In zona si-au facut aparitia cateva echipaje de politie, dar nu s-au inregistrat incidente.


La CSA
Si CSA Steaua a organizat ieri, in "Sala de Marmura" a Cercului Militar National, o festivitate de sarbatorire a 60 de ani de existenta a clubului. Au fost prezente foste si actuale glorii ale clubului sportiv, printre care Iolanda Balas, Cornel Otelea sau Alina Dumitru, dar si Anghel Iordanescu, Duckadam, Hagi, Belodedici, Balint si Bumbescu. Au tinut discursuri presedintele COSR, Octavian Morariu, si presedintele ANS, Octavian Belu. Printr-un reprezntant, presedintele Traian Basescu a inmanat CSA Steaua ordinul Meritul Sportiv Clasa I.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.