Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a alocat noi resurse de numerotatie pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa catre sapte noi companii. Acestea sunt societatile comerciale AIR BITES SR
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a alocat noi resurse de numerotatie pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa catre sapte noi companii. Acestea sunt societatile comerciale AIR BITES SRL, CARRIER 1 NETWORKS SRL, EUROWEB ROMANIA SA, GBA NETWORK GROUP SRL, HES COMMUNICATIONS S.RL., NETPOINT SRL, ORION COMMUNICATION SRL.
Companiile Air Bites, Carrier 1 Networks si GBA Network Group, care au solicitat pentru prima data resurse de numerotatie, au primit fiecare dreptul de a utiliza cate 410.000 de numere la nivelul a 40 de judete si in municipiul Bucuresti. In ceea ce priveste numerele pentru cartelele preplatite, GBA Network Group a primit 1000, iar Carrier 1 Networks - 3000 (inclusiv cele pentru servicii de televotare, numere verzi, numere de acces universal).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.