Sambata, la ora 14.00, Editura Tesu si Editura Semne vor lansa la standul 258 al targului de carte BookFest (primul din stanga intrarii) lucrarea "Davai Ceas, Davai Traian", semnata de Victor Roncea. Cea de-a treia carte a colegului nostru cuprinde a
Sambata, la ora 14.00, Editura Tesu si Editura Semne vor lansa la standul 258 al targului de carte BookFest (primul din stanga intrarii) lucrarea "Davai Ceas, Davai Traian", semnata de Victor Roncea. Cea de-a treia carte a colegului nostru cuprinde analize aparute in ziarul ZIUA de la alegerea lui Traian Basescu la Cotroceni si mai multe sinteze la zi. Volumul va fi lansat de istoricul academician Dinu C Giurescu, profesorii Nae Georgescu si Dan Dungaciu si scriitorul Tesu Solomovici. Redam mai jos un extras din Postfata lucrarii, privind proiectul de distrugere a Romaniei.
"(...)Daca UDMR a fost nasit de Ion Iliescu pentru a acapara plaja minoritatii maghiare tot astfel si un alt grup, Grupul pentru Dialog Social, creat de Silviu Brucan in jurul revistei <<22>>, a avut drept menire faramitarea din interior a oricarei forme de agregare ideologica venita dinspre mostenitorii <<partidelor istorice>>, a luptatorilor din rezistenta armata din munti, fostilor detinuti politici si schimbul lor, tineretul insurectional anticomunist.
Gruparea GDS-ului este un model clasic de formare a unor <<structuri alternative>> - create pentru a captura centrul puterii in Romania. Cadrele venite din zone periferiale recrutate in retele ale <<colegiilor invizibile>> au fost plasate in toate partidele, toate publicatiile, in toate guvernele, reusind sa-si adjudece in permanenta accesul sau chiar controlul in institutii cheie ale Romaniei, de la MAE la Presedintie de la Guvern la Parlament oferind si <<dialogul>> cu <<societatea civila>>.
Multi, naivi, s-au intrebat ce are Roncea cu intelectualii. Intelectualii nu sunt insa o specie aflata pe cale de disparitie pentru a fi protejata, iar tradatori gasim din nefericire in toate categoriile sociale. Din istoria recenta aflam ca tocmai din randurile intelectualilor s-au distins cei care au dat cele mai josnice lovituri propriilor lor tari si natiuni. Timp de peste 50 de ani, intelectuali de <<prestigiu>> ai Occidentului s-au aflat pe statul de plata al URSS, respectiv al KGB. De la Chaplin, Picasso sau Malraux, ca sa dam nume mai cunoscute, la cei aflati pe Lista lui Orwell. Creatoare de scandal, ca si lista <<Voci curate>>, lista criptocomunistilor inventariati si demascati de George Orwell s-a dovedit cat se poate de veridica. Peste ani, serviciile de informatii britanice au admis ca personajele demascate de Orwell aveau legaturi cu spionajul sovietic. Rolul tuturor acestor formatori de opinie era bine definit in cadrul unei operatiuni de anvergura care avea drept scopuri de la manipularea factorilor de decizie la subminarea valorilor crestine autentice ale Europei sau transformarea tineretului occidental in masa de manevra <<pacifista>> impotriva apararii nord-atlantice. (...)"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.