Emir Kusturica, regizorul sarb cu multiple talente, pune in scena la Paris, la Opera Bastille, un spectacol de opera punk inspirat de subiectul propriului sau film "Vremea tiganilor", informeaza allocine.fr. Cineastul sarb a reluat subiectul filmului
Emir Kusturica, regizorul sarb cu multiple talente, pune in scena la Paris, la Opera Bastille, un spectacol de opera punk inspirat de subiectul propriului sau film "Vremea tiganilor", informeaza allocine.fr. Cineastul sarb a reluat subiectul filmului sau "Vremea tiganilor" pentru a compune o opera punk impreuna cu trupa sa de muzica, No Smoking Orchestra. Actiunea filmului "Vremea tiganilor" este concentrata in jurul fiului unui tigan plecat in Italia pentru a lucra pentru un traficant de copii si care viseaza sa se intoarca in tara natala pentru a deveni bogat si fericit. Intors in tara, insa, toate visurile sale se spulbera. "Vremea tiganilor" este considerat unul dintre cele mai bune filme ale lui Kusturica, care, de altfel, a fost recompensat pentru aceasta productie cu premiul pentru cel mai bun regizor la editia din 1989 a Festivalului de film de la Cannes. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.