Natasa Trifan, un nume cunoscut si apreciat in lumea dansului contemporan, monteaza astazi si maine la Centrul National al Dansului din Bucuresti spectacolul "Self Departure/Self Descend". Conceptul si coregrafia ii apartin. De asemenea, ea este si i
Natasa Trifan, un nume cunoscut si apreciat in lumea dansului contemporan, monteaza astazi si maine la Centrul National al Dansului din Bucuresti spectacolul "Self Departure/Self Descend". Conceptul si coregrafia ii apartin. De asemenea, ea este si interpreta, alaturi de Sandra Mavhima. "Acest spectacol va va aduce pe scena toate eurile mele, prin transformarile lor continue si prin elaborarea relatiilor dintre ele", a spus coregrafa. Stabilita la New York de opt ani, a pus bazele grupului "Natasa Trifan Performance Group". Creatiile sale se alimenteaza dintr-o bogata experienta in balet, iar metoda ei de lucru s-a perfectionat dupa asimilarea tehnicilor Feldenkrais si Alexander. Pentru spectacolul care o regaseste intr-o tripla ipostaza, Jurnalul National o declara pe Natasa Trifan "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.