REACTIE. Una dintre problemele cu care se vor confrunta cercetatorii este repulsia oamenilor fata de carnea produsa in laborator. Replica veterinarilor a fost ca si acum o parte din carnea consumata poate fi artificiala, asa incat consumatorii vor ajunge sa considere ceva normal o friptura produsa in laborator. In acest moment, un experiment similar este finantat de NASA, pentru a produce carne pentru astronautii plecati in calatorii foarte lungi in spatiu.
In tarile dezvoltate se consuma aproximativ 43 de kilograme de carne pe cap de locuitor, iar cantitatea creste cu doua procente in fiecare an.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro