SINUCIDERE. Un imigrant roman din Italia s-a spanzurat de un castel dintr-un loc de joaca pentru copii, pentru ca fosta lui iubita, tot o romanca, nu l-a mai vrut. Fata a fost cea care a gasit cadavrul. Romanca il parasise dupa o relatie de trei ani,
SINUCIDERE. Un imigrant roman din Italia s-a spanzurat de un castel dintr-un loc de joaca pentru copii, pentru ca fosta lui iubita, tot o romanca, nu l-a mai vrut. Fata a fost cea care a gasit cadavrul. Romanca il parasise dupa o relatie de trei ani, pentru ca baiatul cheltuia sume mari de bani la videopoker.

IN SPANIA, LA USTUROI. Fermierii din Las Pedroneras ii asteapta de lunea viitoare pe muncitorii romani la recoltarea usturoiului. Spaniolii se tem ca se vor confrunta cu situatia de anul trecut, cand nu au venit destui muncitori. In localitate s-a infiintat deja si un han cu 130 de locuri, unde urmeaza sa fie cazati angajatii romani.

CRIMA DE LA METROU. In sangele Vanessei Russo, ita-
lianca de 23 de ani care a murit dupa ce o romanca a intepat-o in ochi cu o umbrela, au fost gasite urme de cocaina si de metadona. Descoperirea nu schimba acuzatia de omor ce i se aduce romancei Doina Matei.

POLITIST - VIOLATOR. Politistul italian Massimo Pigozzi a fost arestat marti, sub acuzatia ca in 2005 a violat trei romance arestate pentru prostitutie chiar in sediul politiei din Genova, informeaza editia electronica a Genova - Il secolo XIX.

ABUZURI. Familia Rollanson, romani care locuiesc in Franta, a fost obligata de justitia franceza sa-i plateasca despagubiri lui Odette Fortunade, proprietara mansardei pe care o inchiriasera, desi aceasta i-a inselat si i-a agresat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.