Firma RI Investment Grup va incepe in acest an, in Bucuresti, cu fonduri romanesti si irlandeze, constructia a trei proiecte imobiliare care vor include spatii rezidentiale si comerciale, precum si un hotel de patru stele, valoarea totala a celor tre
Firma RI Investment Grup va incepe in acest an, in Bucuresti, cu fonduri romanesti si irlandeze, constructia a trei proiecte imobiliare care vor include spatii rezidentiale si comerciale, precum si un hotel de patru stele, valoarea totala a celor trei investitii depasind 800 milioane euro.
"Unul dintre cele mai importante proiecte va fi dezvoltat in parteneriat cu fondul de investitii irlandez Caelum Development in zona cartierului Titan, pe terenul fostei baze Spartac, unde vom construi un complex care va regrupa un centru comercial si o zona de recreere si distractie, cu o suprafata de peste 140.000 metri patrati.
De asemenea, in cadrul proiectului va fi realizat un ansamblu rezidential compus din doua blocuri, cu 1.200 de apartamente in total", a declarat directorul general al RI Investment, Eduard Doandes. Terenul are o suprafata totala de 82.200 metri patrati si a fost achizitionat in acest an pentru aproximativ 52 milioane de euro. Valoarea investitiei este estimata la 450 de milioane de euro, fara pretul de achizitie a terenului. Potrivit lui Doandes, centrul va fi al treilea ca marime din Europa si se va adresa unui numar de peste 600.000 de bucuresteni.
"Proiectul face parte din noua generatie de centre comerciale si va oferi vizitatorilor mai mult decat servicii de shopping. Clientii vor beneficia de spatii variate de recreere si distractie, care vor cuprinde cafenele, restaurante, cinematografe, bowlling, teren de patinaj, librarii, galerii sau centre de arta", a afirmat Doandes, care a mentionat ca designul complexului va fi finalizat in circa o luna, iar finalizarea lucrarilor este prevazuta pentru sfarsitul anului 2009. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.