"Mai e drum lung pana la calificare, dar sunt sase puncte importante cu slovenii. Trebuie sa muncim in continuare. Atmosfera a fost frumoasa", a spus Hagi, care antrena nationala Romaniei in 2001, cand a ratat calificarea la turneul final al Cupei Mo
"Mai e drum lung pana la calificare, dar sunt sase puncte importante cu slovenii. Trebuie sa muncim in continuare. Atmosfera a fost frumoasa", a spus Hagi, care antrena nationala Romaniei in 2001, cand a ratat calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2002 dupa ce a pierdut barajul cu Slovenia. Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca nu a avut nici o emotie la partida de pe Stadionul "Dan Paltinisanu": "N-am avut nici o emotie, am venit ca la teatru! Clar ne calificam!". Hagi si Gigi Becali au plecat inainte sa se termine meciul, intorcandu-se la Bucuresti impreuna cu un avion inchiriat de finantatorul stelist. Fostul international Ilie Balaci, in prezent manager sportiv la Univ. Craiova, l-a felicitat pe selectionerul Victor Piturca pentru inspiratie. "Trei puncte importante. Mai e de munca, dar am luat o optiune serioasa. A fost frumos la Timisoara si ar merita orasul sa fie si meciul cu Olanda aici. Piturca este un selectioner foarte inspirat", a spus Balaci. Presedintele executiv al lui "Poli" Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca nu s-a asteptat sa fie atat de multa lume pe stadion, dupa ce FRF a stabilit pentru meciul cu Slovenia cele mai mari preturi la bilete din ultimii ani. "Stadionul a aratat foarte bine, desi au ramas 10.000 de locuri goale din cauza unui personaj din federatie. Imi pare rau ca am ratat momentul in care Lupescu a fost apostrofat de public", a spus Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.