Filipescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Geoana si Titus Corlatean au telefonat la GDS si la redactia revistei "22" pentru a se interesa de ce au fost gazduite, in sediul de pe Calea Victoriei, conferinte de presa in care au fost ata
Filipescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Geoana si Titus Corlatean au telefonat la GDS si la redactia revistei "22" pentru a se interesa de ce au fost gazduite, in sediul de pe Calea Victoriei, conferinte de presa in care au fost atacate soacra si sotia liderului PSD. "Geoana e un santajist", a apreciat Andrei Cornea, adaugand ca seful PSD se bucura de complicitatea PRM si a "unei parti din PNL" in incercarea de a legifera trecerea imobilului in care isi desfasoara activitatea GDS in patrimoniul unei fundatii dubioase. Reprezentantii Grupului sustin ca demersul de "privatizare" a sediului GDS este atat imoral, cat si ilegal si apreciaza ca, dincolo de interesul imobiliar banuit, exista si o dorinta de revansa a unor politicieni care vor sa plateasca o polita gedesistilor care au semnat apeluri de sustinere a presedintelui Basescu in perioada suspendarii si au demarat procedura de retragere a decoratiei "Steaua Romaniei" de pe pieptul "tribunului" Vadim Tudor. La conferinta-dezbatere de ieri, intitulata "De ce vrea PSD-ul sa privatizeze sediul GDS" au fost invitati pesedistii Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Titus Corlatean, Vasile Dancu, Ioan Rus si Ecaterina Andronescu, insa nici unul nu a venit sa prezinte un punct de vedere. Filipescu a mentionat ca GDS va incerca sa convinga "majoritatea din PSD" ca sediul dat in folosinta GDS in 1990 nu trebuie "privatizat", adaugand ca Internationala Socialista si ambasadele din Romania vor fi informate in privinta cazului.
Ovidiu BANCHES


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.