Codecs, partenerul local al The Open University Business School, Marea Britanie, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Programul Certificat Profesional in Management (CPM), program de excelenta manageriala. Programul cuprinde cursurile de M
Codecs, partenerul local al The Open University Business School, Marea Britanie, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Programul Certificat Profesional in Management (CPM), program de excelenta manageriala. Programul cuprinde cursurile de Management Performant, Management Financiar, Managementul Resurselor Umane si Managementul Relatiilor cu Clientii. Inscrierile pentru ultimele doua cursuri enuntate din cadrul programului se vor incheia la 23 iunie 2007. CPM se adreseaza companiilor si indivizilor care vor sa isi intareasca nivelul de succes profesional si personal prin aplicarea celor mai moderne principii si concepte manageriale. Programul este deschis atat managerilor cu diferite niveluri de pregatire, cat si non-managerilor, iar studiile universitare nu sunt obligatorii. Peste 90% din absolventii programului activeaza in cadrul companiilor cu capital majoritar privat. Aproximativ 40% dintre ei lucreaza in societati multinationale si aproape jumatate fac parte din firme cu peste 100 de angajati, iar aproape 35% dintre absolventi sunt membri ai echipei de top management a companiei.
Aproximativ 80% dintre absolventii programului CPM afirma ca acest program i-a ajutat sa-si imbunatateasca performanta manageriala, in vreme ce mai bine de un sfert dintre ei au avansat in ierarhia profesionala. Totodata, circa 50% dintre ei sustin ca absolvirea programului i-a ajutat sa obtina un post mai bine retribuit. Cursul "Managementul Resurselor Umane" ajuta la intelegerea importantei definirii corecte a posturilor pentru organizatie si pentru angajati si la dobandirea cunostintelor si a aptitudinilor necesare in procesul de recrutare, selectie si evaluare a angajatilor. Cursul "Managementul Relatiilor cu Clientii" prezinta conceptele de marketing si atrage atentia asupra problematicii clientilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.