Laurentiu Tanase, propus de PSD in CNSAS, si Ladislau Csendes, propus de UDMR, si-au depus ieri candidatura la presedintia Colegiului. "Am anuntat, marti, ca nu doresc sa imi mai fie incredintat un nou mandat de sase luni. Astazi (n.r. - ieri) era pr
Laurentiu Tanase, propus de PSD in CNSAS, si Ladislau Csendes, propus de UDMR, si-au depus ieri candidatura la presedintia Colegiului. "Am anuntat, marti, ca nu doresc sa imi mai fie incredintat un nou mandat de sase luni. Astazi (n.r. - ieri) era programata alegerea noului presedinte. Din pacate, nu s-a reusit alegerea unei noi conduceri, a unui nou presedinte, din lipsa cvormului. Poate ca martea viitoare vor fi sanse mai bune", a precizat Secasiu, citat de Mediafax. Un nou presedinte nu a putut fi ales, lipsind cvorumul. Laurentiu Tanase a parasit sala, dupa ce si-a anuntat candidatura, insotit de un alt membru CNSAS, Florian Chiritescu, iar Corneliu Turianu si Cazimir Ionescu au lipsit de la sedinta. Surse din Colegiu sustin ca sansele lui Tanase de a fi ales sunt reduse, avand in vedere ca el nu se bucura de sustinerea lui Mircea Dinescu si Constantin Ticu Dumitrescu. In urma cu un an, Colegiul CNSAS a decis ca la fiecare sase luni sa fie aleasa presedintia prin rotatie a institutiei. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.