In numarul 31, revista propune cititorilor sai rubrici incitante ca "Bucurestiul in sectiune: Galeria cititorilor Time Out", la rubrica Dosar "Romania rules!", iar cover story este "Bibliotrend". La capitolul arta, cititorii sunt invitati de catre Al
In numarul 31, revista propune cititorilor sai rubrici incitante ca "Bucurestiul in sectiune: Galeria cititorilor Time Out", la rubrica Dosar "Romania rules!", iar cover story este "Bibliotrend". La capitolul arta, cititorii sunt invitati de catre Alexandru Radvan la o dubla expozitie in locatii diferite: Galeriile Anaid si Curtea Veche. Nu lipseste nici rubrica sport, unde Ioan Gyuri Pascu aduce ultimele noutati. De asemenea, tot in paginile revistei apare, la rubrica Muzica, un interviu in exclusivitate cu unii dintre cei mai importanti headlineri de la B'estival - Hooverphonic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.